در زیر اصولی را از کتاب ارزشمند «48 قانون قدرت» آوردهام که شخصا در زندگی خودم به آنها رسیدهام.
دلایلی که من برای اصول این کتاب آوردهام با دلایل نویسنده اصلی فرق میکنند؛
امیدوارم توضیحات من که از زاویهٔ دیدی تازه نوشته شدهاند برای شما مفید باشند.
فایل صوتی خلاصه کتاب نیز برای دانلود قرار داده شدهاست.
یک:
قصد و نیت خودتان را پنهان کنید.
مطابق کتاب شما باید قصد و نیت خودتان را پنهان کنید تا دشمنانتان را فریب بدهید و به قدرت برسید.
بهترین راه دفاع از یک گنج این است که کسی درمورد آن چیزی نداند!
علاوه بر این، از نظر من شما نباید درمورد اهداف بزرگتان با مردم صحبت کنید؛ چون شما را سرد خواهند کرد.
از طرف دیگر وقتی درمورد هدف والایتان با کسی صحبت میکنید و او شما را تشویق میکند؛
با توجه به نظریه همهچیز مغز، بعد از مدتی شما به کسی تبدیل میشوید که فقط حرف میزند!
این ویدیو را دانلود و مشاهده کنید.
در کل شما نباید درمورد عمیقترین اهدافتان با کسی صحبت کنید؛
چون بهترین راه برای ضربه ندیدن از فشار روانی یا حتی سنگ اندازیهای مردم این نیست که انگیزه قوی و اهداف والا داشته باشید؛ بلکه این است که انگیزه و هدفتان را پنهان نگه دارید.
به جای تلاش برای تاثیر نگرفتن از حرفهای مردم، بگذارید نتوانند حرفی بزنند.
این تجربه یک پسر ۱۸ ساله است.
البته شما باید تشخیص بدهید که چه کسانی میتوانند به شما در مسیر اهدافتان کمک کنند؛ و با کسانی که اهداف مشترکی با شما دارند همکاری کنید.
دو:
کمتر حرف بزنید.
هرچه بیشتر حرف بزنید معمولیتر به نظر میرسید.
این یک حقیقت است.
حتما دیدهاید که درمورد موضوعاتی زرد جملات کوتاه و آهنگینی نوشته شدهاند و در نظر مردم جملاتی طلایی به شمار میروند!
هرچه بیشتر نقطه نظرتان را توضیح بدهید و دلیل و مدرک بیاورید؛ افراد بیشتری به خودشان اجازه میدهند که نظر شما را مهم ندانند.
یاد بگیرید که با کلمات کوتاه و سنجیده مخاطب را اغوا کنید.
البته من شخصا ترجیح میدهم از این اصل استفاده نکنم و دلایل خودم را دارم.
سه:
مراقب لاشخورها باشید.
این از اصلهای کتاب نیست؛ اما نقطه مقابل این اصل به شمار میرود:
«از دیگران بهره بکشید و کار را به نام خود تمام کنید»
نظر من این است که نگذارید دیگران از شما بهره بکشند و دسترنج شما را به نام خودشان ثبت کنند.
همیشه و همهجا لاشخورهایی هستند که بالای سر شما پرواز میکنند تا شما کارتان را تمام کنید و آنها بی هیچ دردسری از نتیجه کارتان بهره ببرند!
مثلا شاید شما وبلاگ کوچک اما از لحاظ محتوایی قدرتمندی ساختهاید؛ باید مراقب افراد سودجو و وبسایتهای بزرگتر باشید.
ممکن است آنها مطالب شما را به نام خودشان منتشر کنند و به دلیل اعتباری که دارند؛ نتوانید کاری انجام بدهید.
من برنامهنویس هستم و مدتها با دوستانم به برنامهنویسی پرداختهام.
بارها اتفاق میافتاد که مطالب یا خدماتی که تیم ما به رایگان عرضه میکرد توسط دیگران به فروش میرسید!
من کانالی در تلگرام داشتم و برای ادمینهای تلگرامی در آن تولید محتوا میکردم.
بعدها مشخص شد عزیزانی یک کانال خصوصی ساختهاند و با گرفتن حق عضویت، مطالب من را برای عدهای ارسال میکنند!
هنگامی که کتابچه نظریه همهچیز مغز را منتشر میکردم نگران بودم که بازهم دسترنج من به نام دیگران تمام شود اما دلایلی باعث شدند که این ریسک را بپذیرم.
شاید شما هیچوقت فکرش را هم نکنید که کسانی منتظر سوءاستفاده از زحمات شما باشند؛
اما لطفا همیشه مراقب لاشخورها باشید.
ادامه دارد.
درباره این سایت